Uusimmat

Jalkapallomanagerisivusto houkuttelee futiksen ystäviä

06.02.2009 13:45 Kalle Lahtinen

Championship Manager -pelien ystävät pääsevät tutustumaan äskettäin avattuun sivustoon ja tutkimaan kaikkea mahdollista jalkapallomanageripelien tietoa yhdestä keskitetystä paikasta.

Bonuksena ennen helmikuun 28. päivää sivuille rekisteröityvät käyttäjät saavan ilmaisen kopion Championship Manager 01/02 -pelistä. Koukkuna on tietysti Football Manager 09 -pelin puffaaminen.

Sivuilta voi lukea artikkeleita niin aihepiirin peleistä kuin aidoista otteluista. Kattavat pelaajatiedot, keskustelualueet, blogit kuin monet muut tarjoavat aihepiirin ystäville luettavaa ja tutkittavaa pitkäksi aikaa.

Championship Manager -pelit ovat viihdyttäneet pelaajia jo parin vuosikymmen ajan ja pelisarja on noussut johtavaksi tavaramerkiksi aihepiirin saralla. Tosin hypen alla kannattaa muistaa, että nykymuotoinen Championship Manager on aivan eri peli kuin vielä muutama vuosi sitten. Alkuperäisen pelisarjan luonut futispelien ylittämätön kingi Sports Interactive kun riitaantui Eidosin kanssa, ryhtyi tekemään futismanagerejaan Football Manager -nimellä. Uuden tiimin luomat pelit ovat käytännössä vain kalpea varjo entisestään.

Lisätietoja:  Championship Manager.

Lue myös

Arvostelu: Larry Bond’s Harpoon – Commander’s Edition (PC)

DICE jatkaa sotalinjalla: Battlefield Bad Company 2 ja Battlefield 1943

eDomen arvosteluviikko: Call of Duty, Fracture, Killzone 2, Naruto, Need for Speed: Undercover ja Rubik.

Jack the Thompson kehuu: koko peliala on kohta liemessä

Kaikkien aikojen suurin jööti saa jatko-osan

Kumpi pelisarja kiinnostaa enemmän?

Katso tilanne vastaamatta