Uusimmat

Kaikkien aikojen kaunein avaruusnatsi

11.02.2009 11:42 Jukka O. Kauppinen

Avaruusnatseja kuutamolla, siinä tuotantoyhtiö Energian tulevan Iron Sky -tieteiselokuvan ydin. Ja aikanaan meille tarjotaan myös jotain todella arjalaisen näyttävää. Saksalainen Julia Dietze on näet valittu Iron Skyn naispääosaan. Naisavaruusnatsi tiukassa nahkapuvussaan. Jawohl!

28-vuotias saksalaisnäyttelijätär on esiintynyt kuluvan vuosikymmenen aikana Saksan televisiossa eri sarjoissa, myös päärooleissa.

Kuvitellaanpa tämä tyttö tiukkaan natsiunivormuun ja taustalle upea ufo. Kyllä sillä näyllä muutaman elokuvateatterin täyttää:

Kuten elokuvan ohjaaja Timo Vuorensolakin hehkuttaa,

”Julia on täydellinen vastakohta testosteronin täyttämille natseille ja elokuvan massiivisille avaruustaisteluille.”

Iron Sky – Rautataivaassa Dietze on kuunatsien hyökkäysjoukkojen upseeri, joka lähetetään edeltä maapallolle tiedustelutehtäviin. Onko maapallo kypsä kuunatsien vapautusjoukoille?

Toisen maailmansodan loppupuolella, vuonna 1945, SS-upseeri Hans Kammlerin johdolla saatiin valmiiksi merkittävä läpilyönti antigravitaatiotutkimuksessa. Antarktikselle rakennetusta salaisesta tukikohdasta lähetettiin loppuvuodesta -45 ensimmäiset natsien avaruusalukset kohti Kuuta, jonka nk. pimeälle puolelle perustettiin sotilastukikohta Schwarzsonne (Musta aurinko). Tukikohdan tarkoituksena oli valmistaa tuhoisa hyökkäyslaivasto ja palata valloittamaan Maa, kun aika on kypsä.

Eletään vuotta 2018. Natsit ovat palaamassa takaisin pahaa-aavistamattomaan Maahan – mutta täälläkään asiat eivät ole ihan kunnossa. Turhautuneet ihmiset odottavat mitä tahansa kiinnostavaa, shokeeraavaa, outoa tai yllättävää, kuin salamaa kirkkaalta taivaalta. Ja sitä heille myös on luvassa, enemmän kuin he olisivat koskaan osanneet toivoakaan! Ja he tulevat rakastamaan sitä!

Rautalangasta väännettynä, Iron Sky / Rautataivas on siis kotimainen tieteiskomedia.

Lisätietoja: The Moon Nazis enlist Julia DietzeJulia Dietze

Lisää aiheesta

Iron Sky – komea elokuva kansainvälisille markkinoille

Ehditkö jo katsoa Iron Sky -elokuvan ensimmäisen trailerin? Jos ehdit, niin tässäpä hieman lisää tietoa tamperelaisen elokuvaryhmä Energia Productionsin uudesta tuotannosta. Star Wreck -tiimin ja Jadesoturin tuottajien yhdessä työstämä, Johanna Sinisalon käsikirjoittama elokuva kertoo tarinan kuun pimeälle puolelle paenneista natseista, jotka ovat palaamassa rytinällä takaisin. Nyt julkaistu maistiainen antaa esimakua tulossa olevasta suurtuotannosta.

Star Wreckin tekijät avaruusnatsien kimpussa – katso traileri

Energia Productions on tehnyt sitä varten demon seuraavasta elokuvastaan Iron Sky – Rautataivas – joka on nyt julkaistu verkkokansan ihailtavaksi.

Rautataivaan täydeltä avaruusnatseja – Star Wreckin tekijät paljastivat uuden elokuvansa tarinan

Rautaesirippu raottuu, sillä Star Wreckin tekijätiimi Energia Productions paljasti uuden elokuvansa tarinan taustat. Luvassa on elokuvallinen avaruusnatseja ja space age –meininkiä!

Ja lopuksi vielä:

 

Kaupan päälle yksi Hitler.

Lue myös

Arvostelu: Lord of the Rings: Conquest (PC, PS3, 360)

eDomen arvosteluviikko: Harpoon, Mortal Kombat vs. DC Universe, Mount & Blade, Rise of the Argonauts, EndWar

Kaksi tuntia maailman rajuinta Wii Fit -treeniä!

Mopo keulii huikeissa Dead Rising 2 -kuvissa

Murhia ja mysteerejä Still Life 2 -seikkailussa

Hot or not?

Katso tilanne vastaamatta