Uusimmat

Jopa Harrison Ford on innoissaan Indiana Jones 5 -elokuvasta

12.11.2015 09:00 Tatu Junni

Entertainment Weekly on haastatellut Harrison Fordia paluusta Han Solon rooliin. Juttutuokion aikana esille nousi myös mahdollinen viides Indiana Jones -elokuva.

Hiljattain Steven Spielberg on tehnyt hyvin selväksi halunsa ohjata Harrison Fordia sankariarkeologin roolissa vielä kerran:

Aito ja alkuperäinen Indiana Jones palaa valkokankaalle vielä kerran?

Steven Spielberg jatkoi vihjailua Harrison Fordin uudesta Indiana Jonesista

Myös Indyn näyttelijä tuntuisi olevan ideasta innoissaan.

Harrison Ford nimittäin kommentoi aihetta EW:lle seuraavasti:

”Joo, tekisin tosi mielelläni vielä yhden Indiana Jonesin. Hahmolla on historiansa ja potentiaalia tarjota railakkaan hyvä elokuvaelämys katsojille, kunhan Steven Spielberg on ohjaajana – kukapa ei sellaisesta pitäisi?”.

Indiana Jones siirtyi Star Warsin tavoin kolme vuotta sitten Disneyn omistukseen. On siis päivänselvää, että uusi Indiana Jones ilmestyy ennen pitkää. Eri asia on, missä vaiheessa Disney päättää viedä projektin eteenpäin ja onko nyt 73-vuotias Ford enää siinä vaiheessa kykeneväinen tai halukas astumaan kameran eteen.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat