Uusimmat

Verta pakkiin! Batmanin ja Teräsmiehen elokuvasta myös K16-versio

24.02.2016 09:20 Tatu Junni

Batman v Superman: Dawn of Justice vaikuttaa ennakkomaistiaistensa perusteella synkältä elokuvalta. Ikäraja on kuitenkin teiniystävällinen PG13, Suomessa siis arvatenkin K12.

Warner Bros. Pictures on jo ennen ensi-iltaa ilmoittanut julkaisevansa Lepiksen ja Teriksen turpasaunasta uuden version blu-raylla.

”Dawn of Justice Ultimate Edition” on tuntuvasti elokuvateattereissa nähtävää elokuvaa törkeämpi leikkaus, jonka ikärajaksi tulee R. Suomessa se vastaa yleensä K16-luokitusta.

Ennakkotietojen mukaan R-luokituksen perusteena on ennen kaikkea väkivalta, joten supersankarien paljasta pintaa tai ruokotonta kiroilua on turha odottaa.

Batman v Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa maaliskuun 23. päivä. Dvd ja blu-ray saapuvat kauppoihin kesän aikana.

Lähde: Film Ratings & Coming Soon

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat