Uusimmat

Warcraft-elokuvan jatko-osa näyttääkin epätodennäköiseltä

08.08.2016 13:51 Tatu Junni

Pian Warcraft: The Beginningin ensi-illan jälkeen ehdimme jo julistaa elokuvan saavan jatko-osan, kiitos sen ilmiömäisen suosion Kiinassa. Nyt näyttää kuitenkin epävarmalta, päästäänkö tarinaa sittenkään jatkamaan.

Lippuja fantasiaseikkailuun on myyty noin 430 miljoonan dollarin edestä.

The Hollywood Reporterin tuoreen artikkelin mukaan Duncan Jonesin ohjaama Warcraft-elokuva ei ole täysi floppi, mutta aiheuttaa silti noin 15 miljoonan dollarin tappiot Legendary Picturesille ja Universal Picturesille.

Tässä valossa vaikuttaa epävarmalta, yltääkö Warcraft koskaan trilogiaksi, kuten alkuperäinen suunnitelma oli. Dvd- ja blu-ray-myynti vaikuttavat asiaan luonnollisesti myös. Tallennemyynnin tuloksia päästään tosin tarkastelemaan vasta syksyn mittaan.

Mikäli Warcraft: The Beginning jatko-osan saa, tehdään toinen elokuva todennäköisesti tuntuvasti pienemmällä budjetilla. Ensimmäisen osan kustannukset karkasivat jo ennen markkinointikuluja 160 miljoonaan dollariin.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat