Uusimmat

Adam Sandler piti lupauksensa ja teki uransa huonoimman elokuvan? Tältä näyttää Netflixissä nähtävä Hubie Halloween -kauhukomedia

01.10.2020 08:51 Muropaketin toimitus

Hubie Halloween -elokuva vaikuttaa mainospätkän perusteella täysin sietämättömältä.

Netflix on julkaissut uuden trailerin ja kaksi julistetta Adam Sandlerin Hubie Halloween -elokuvasta, joka saa ensi-iltansa suoratoistopalvelussa jo ensi viikolla.

Viime joulukuussa Sandler uhkasi tehdä uransa huonoimman elokuvan, jos hänen oikeasti hieno Uncut Gems -leffansa ei voita Oscaria. Uhkaus oli tietysti vitsi, mutta Hubie Halloweenin mainospätkän perusteella voi helposti luulla miehen olleen tosissaan.

Hubie Halloweenin on ohjannut Sandlerin kanssa yhteistyötä aiemmin muun muassa Little Nicky – ja Sandy Wexler -elokuvissa tehnyt Steven Brill. Sen käsikirjoituksesta vastaa Sandler yhdessä Tim Herlihyn kanssa.

Sandler esittää elokuvassa vapaaehtoistyöntekijää nimeltään Hubie DuBois, jota hänen kotikaupunkinsa Salemin asukkaat pilkkaavat. Hubie päätyy halloweenina osalliseksi oikeaa murhatapausta.

Sandlerin lisäksi elokuvassa nähdään Kevin James, Julie Bowen, Maya Rudolph, Ray Liotta, Steve Buscemi, Rob Schneider, Michael Chiklis ja Kenan Thompson.

Mukana ovat myös muun muassa China Anne McClain, Paris Berelc, Tim Meadows, Colin Quinn, June Squibb, Shaquille O’Neal, Karan Brar, Noah Schnapp, Mikey Day, Melissa Villaseñor, Kym Whitley, Lavell Crawford, Betsy Sodaro, George Wallace ja Blake Clark.

Hubie Halloween saapuu Netflixiin ensi viikon keskiviikkona 7. lokakuuta.