Uusimmat

Agents of S.H.I.E.L.D. -tähti tylytti Marvelia: ”Heitä ei kiinnosta sarjamme yhtään”

18.05.2016 10:44 Tatu Junni

Agents of S.H.I.E.L.D. sijoittuu Marvel Studiosin valkokangasuniversumiin, mutta elokuvat eivät noteeraa sarjan tapahtumia millään tavoin. Tilanne on fanien kannalta turhauttava, mutta myös näyttelijät ovat tuskastuneet asiaan.

Daisy Johnsonia (aiemmin Skye) esittävä Chloe Bennet on avautunut Wizard World Des Moinesissa esiintyessään Marvel Studiosin toiminnasta.

”En tiedä miksi Marvel-elokuvia tekevät ihmiset eivät noteeraa mitä sarjassamme tapahtuu. Heitä ei tunnu kiinnostavan yhtään!”,  Bennet tylytti.

”Marvel rakastaa teeskennellä, että kaikki on yhteydessä toisiinsa, mutta meidän sarjaamme he eivät huomioi. Minusta olisi mahtavaa esiintyä Marvel-leffassa, mutta heitä ei tunnu ajatus kiinnostavan”.

Chloe Bennetin purkaus on helppo ymmärtää, mutta näyttelijä ei tunnu tiedostavan esimerkiksi sitä, miten verkkaisesti elokuvia tuotetaan suhteessa televisiosarjaan. Sarjan hahmon kohtalo olisi lukittava vuotta tai kahta ennen ensi-iltaa, mikä sitoisi tietenkin television tapahtumia rankasti.

On myös turha olettaa, että Marvelin elokuvien yleisö olisi perillä Agents of S.H.I.E.L.D.:in tapahtumista.

Lähde: io9

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat