Bändin perustanut Dexter-tähti Michael C. Hall: “On aika selvittää, mitä ihmettä Dexterille oikein tapahtui”

26.02.2021 14:30 | Muropaketin toimitus

Hittisarja Dexter palaa uusien jaksojen myötä Showtimelle tämän vuoden loppupuolella. Suomessa uudet jaksot nähdään pian aloittavassa Paramount Plus -palvelussa.

Sarjamurhaajasarja Dexterin kymmenen jakson mittainen paluu kuuluu varmasti vuoden odotetuimpien sarjatapausten joukkoon. NME:n haastattelussa Dexter-tähti Michael C. Hall kertoo uudesta bändiprojektistaan Princess Goes to the Butterfly Museum sekä paluustaan sarjamurhaaja-rikostutkija Dexter Morganin saappaisiin.

“Odotan paluuta Dexteriksi. En vielä tiedä, mitä odottaa, koska en ole ennen palannut esittämään jotain vanhaa rooliani näin pitkän ajan jälkeen. Ja nyt kun Dexter nähdään ihan uudenlaisessa kontekstissa, saa nähdä miltä se tuntuu. On kiinnostavaa nähdä, miten se onnistuu ja mielestäni oli aika selvittää, mitä ihmettä hänelle oikein tapahtui”, Hall kertoo.

Hän kertoo palanneensa roolin pariin mielellään, koska tarpeeksi aikaa oli kulunut.

“Oikeasti syynä oli se, että tarina tuntui kertomisen arvoiselta. Dexteristä on tehty ehdotuksia aiemminkin, mutta tämä tuntui siltä, että sitä kannatti lähteä viemään eteenpäin”, hän jatkaa.

Michael C. Hallin, Matt Katz-Bohenin ja Peter Yanowitzin bändiprojekti Princess Goes to the Butterfly Museum kuulostaa (ja näyttää) muuten tältä:

Muropaketin uusimmat