UUSIMMAT

Bond-elokuvien tuottaja selitti, miksi Trainspotting-ohjaaja Danny Boyle jätti 007: No Time to Dien ja tilalle palkattiin Cary Fukunaga

21.01.2020 18:03 | Muropaketin toimitus

Seuraava James Bond -seikkailu julkaistaan Suomen valkokankailla 3. huhtikuuta.

Trainspotting-ohjaaja Danny Boyle oli alun perin kiinnitetty ohjaamaan seuraava James Bond -elokuva No Time to Die. Kesällä 2018 uutisoitiin kuitenkin Boylen lähdöstä “luoviin erimielisyyksiin” perustuen, ja ohjaajan tehtävät annettiin Cary Fukunagalle.

Varietyn haastattelussa Bond-tuottaja Barbara Broccoli selittää, miksi Boyle lopulta jätti 007:n.

“Se oli vaikeaa molemmin puolin, koska arvostamme ja ihailemme toisiamme, mutta on parempi nähdä ajatusten eroavaisuus ennen kuin projekti aloitetaan. Työskentelimme yhdessä usean kuukauden ajan, mutta sitten tulimme sellaiseen pisteeseen, missä keskustelimme millaisen elokuvan haluamme tehdä, ja tulimme molemmat siihen tulokseen, että ajatuksemme eivät kohtaa. Elokuvat ovat vaikeita tehdä vaikka kaikki olisivat samalla sivulla. Jos taas näin ei ole, se on käytännössä mahdotonta.”

Fukunagan kerrotaan olleen Broccolin tutkassa jo pitkän aikaa ja häntä harkittiin ohjaajan tehtäviin jo Spectren aikaan, ennen kuin Skyfall-ohjaaja Sam Mendes päätti palata ohjaajaksi.

Muropaketin uusimmat