Buffy, vampyyrintappaja käynnistetään uudelleen – vai onko uusi sarja sittenkin jatkoa?

27.07.2018 10:58 | Muropaketin toimitus

Seitsemän tuotantokautta kestänyt Buffy, vampyyrintappaja on määrä käynnistää uudelleen uusilla näyttelijöillä. Uuden sarjan käsikirjoittaja kuitenkin vihjaa sen olevan mahdollisesti jatkoa vanhalle.

Joss Whedonin luoma Buffy, vampyyrintappaja on tv-sarja, jota tuotettiin kaikkiaan seitsemän tuotantokautta vuosina 1996-2003. Sarah Michelle Gellarin esittämästä Buffysta tuli rakastettu hahmo, joka ystävineen toimi inspiraationa valtavalle määrälle katsojia. Suuren fanikunnan saanut sarja tuttuine hahmoineen jatkoi tarinaa tv-sarjan päättymisen jälkeen sarjakuvamuodossa.

Deadlinen uutisen mukaan tv-sarja käynnistetään nyt uudestaan, uudella näyttelijäkaartilla, ja päärooliin vampyyrintappajaksi on suunniteltu tummaihoista näyttelijää. Uuden sarjan käsikirjoittaja Monica Owusu-Breen on julkaissut Twitter-tilillään ilmoituksen uuden sarjan suunnitelmista.

Postauksessa myös vihjataan, että uusi sarja voisi olla varsinaisen uudelleenkäynnistyksen sijaan jonkinlainen jatko alkuperäiselle sarjalle.