Uusimmat

Daniel Craig ei palaa James Bondin rooliin edes 92,5 miljoonalla eurolla?

19.05.2016 06:54 Tatu Junni

Daniel Craig palaa James Bondin rooliin. Daniel Craig ei palaa James Bondin rooliin. Daniel Craig ehkä jotain, jotain James Bondin rooliin.

Vuoden 2006 Casino Royalesta pitäen salaista agenttia esittänyt brittinäyttelijä ilmoitti viime syksynä kyllästyneensä Bondiin ja sen jälkeen maailma on arvaillut mitä mies aikoo tehdä.

Daniel Craig ei ole vieläkään itse asiaa kommentoinut, mutta huhumylly käy yhä kuumana.

Nyt Daily Mail – jota ei tosin pidetä maailman luotettavimpana tiedonantajana – on uutisoinut, ettei Craig palaa Bondiksi; lehden tietojen mukaan mies kieltäytyi peräti 68 miljoonan punnan (92,5 miljoonaa euroa) palkkiosta, jonka hän olisi saanut vielä kahdesta elokuvasta.

Uskoo ken tahtoo.

Daniel Craigin arpoessa tulevaisuuttaan uudeksi Bondiksi on ehdoteltu lukuisia eri näyttelijöitä. Tällä hetkellä ennakkosuosikiksi on kohonnut Marvel-elokuvien Lokina tutuksi tullut Tom Hiddleston.

Aiheesta voi lukea lisää täältä:

I’m done as Bond, Craig tells move bosses: Star ’turns down £68m deal for two more films’ as bookmakers stop taking bets on Tom Hiddleston being the next 007 

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat