Danny DeVitosta Marvel Studiosin Wolverine? Idea kuulostaa hullulta, mutta jo 50 000 ihmistä on antanut tukensa sille

27.11.2019 09:43 | Muropaketin toimitus

Välillä nettiadressit ovat oikein asiallisia.

Kyllä, tiedämme että nettiadressi jossa halutaan Danny DeVito näyttelemään Wolverinea laitettiin pystyyn jo useampi kuukausi sitten, mutta nyt tässä tärkeää asiaa ajavassa vetoomuksessa on jo melkein 50 000 allekirjoitusta.

Pöhköjä ja suorastaan idioottimaisia nettiadresseja riittää, sillä jo vuonna 2013 ”Ei Ben Affleckia Batmaniksi” -vetoomuksen allekirjoitti noin satatuhatta ihmistä ja Game of Thronesin viimeisen kauden tekemistä uusiksi on vaatinut jo melkein kaksi miljoonaa (!) fania.

Toisin kuin esimerkeissä, niin Danny DeVito Wolverineksi -adressi on vain hyväntahtoinen vitsi. Sitä paitsi kuten siinä mainitaan, niin DeVito on pituutensa puolesta paljon lähempänä Wolverinen sarjakuvaversiota kuin joku australialainen hujoppi. Sen lisäksi näyttelijä on todistanut muun muassa It’s Always Sunny in Philadelphia -sarjassa kykenevänsä esittämään vaarallista, täynnä raivoa olevaa hahmoa.

Hänen Trashman-showpainijahahmonsa luulisi riittävän vakuuttamaan studiopamput miehen kyvyistä esittää uskottavasti myös Wolverinea.

Voit auttaa tärkeässä asiassa allekirjoittamalla adressin täällä.

Muropaketin uusimmat