”Kahdeksan vuoden panot yhdessä päivässä”: Deadpoolista ei seksiä puutu

26.11.2015 08:40 | Muropaketin toimitus

Useimmat supersankarielokuvat saavat USA:ssa ikärajakseen PG13. Tämä tarkoittaa sitä, ettei valkokankaalla nähdä mitään järin tuhmaa.

Helmikuussa ensi-iltansa saava Deadpool on toista maata. Sen ikärajaksi on jo ennakkoon ilmoitettu R, jonka vastine on Suomessa useimmiten K16 – joskus harvoin peräti K18.

Väkivallan lisäksi Marvelin sarjakuviin pohjautuvassa Deadpoolissa nähdään seksiä – eikä ihan vähän.

Elokuvan naispääosaa esittävä Morena Baccarin on kertonut Collider-sivuston haastattelussa yksityiskohtia roolihahmostaan.

”Esitän Vanessa Carlislea, joka on Waden [Wilson alias Deadpool] niin sanottu tyttöystävä. He tapaavat baarissa, jossa Vanessa työskentelee prostituoituna ja koettaa pokata Waden. Sitten he rakastuvat”, Baccarin kertasi.

Deadpoolissa on mukana myös ”kahdeksan vuoden seksimontaasi”, jonka kuvaaminen yhdessä Ryan Reynoldsin kanssa oli Morena Baccarinin mukaan erittäin hauskaa. Kohtaus nimittäin kuvattiin yhden päivän aikana.

”Teimme ajankulua kuvastavan seksimontaasin, jossa nähdään miten harrastamme seksiä lomien aikana. Se oli yksi suosikkikohtauksistani kuvata, usko tai älä, vaikka olikin aika perseestä olla alasti koko ajan”, Baccarin muisteli.

”Mikään ei voi valmistaa ihmistä tekemään kahdeksan vuoden sekstailuja yhden päivän aikana”.

Tim Millerin ohjaama Deadpool saapuu Suomeen 12. helmikuuta.

Deadpool

Muropaketin uusimmat