UUSIMMAT

Ei mene aina isoillakaan tähdillä putkeen – Captain American näyttelijä Chris Evans paljasti kauhukokemuksensa taannoisesta koe-esiintymisestä

07.07.2020 20:01 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2009 Chris Evans haki roolia Seth Rogenin komediassa Observe and Report.

Captain American roolissa viime vuodet nähty näyttelijä Chris Evans on nykyisin jokaisen tuntema nimi. Vuonna 2009 hän haki roolia Seth Rogenin tähdittämästä komediasta Ostarin superstevari (Observe and Report), mutta hänen koe-esiintymisensä meni totaalisesti penkin alle.

Backstagen haastattelussa Evans kertoo painajaismaiselta tuntuneesta tilanteesta, jonka hän mokasi – kolmeen kertaan.

“Kävelin sisään huoneeseen ja siellä oli Seth ja ohjaaja ja tuottaja. Jostain syystä aivoni alkoivat huutaa: ’Ei ei ei’. Aloitin koe-esiintymiseni ja noin kolmen vuorosanan jälkeen aloin hikoilla ja olin kasvoiltani aivan punainen. Kesken esiintymisen sanoin, että minun on pakko pitää tauko. Menin käytävään keräämään itseäni kasaan, mutta kun palasin huoneeseen yrittämään uudestaan, sama tapahtui uudestaan”, Evans kertoo.

“Parin päivän päästä he olivat minuun yhteydessä ja menin yrittämään vielä kerran. Ja hitto ihan oikeasti sama tapahtui taas! Hikoilin ja punotin ja lopulta jouduin sanomaan, että olen pahoillani, minun pitää nyt mennä. En saanut sitä roolia”, näyttelijä jatkaa.