Uusimmat

Alkuperäisten Pirates of the Caribbean -elokuvien tähti ei palaa rooliinsa: ”Hahmoni purjehti jo pois”

16.03.2023 10:25 Muropaketin toimitus

Keira Knightley kertoi taannoin, miten hän ahdistui Pirates of the Caribbean -roolistaan. Tämän valossa näyttelijän ilmoitus siitä, ettei paluu elokuvasarjaan enää kiinnosta ei tunnu yllättävältä.

”Astumiseni aikuisuuteen oli melkoinen kokemus, koska minusta tuli samaan aikaan todella kuuluisa. Esittämäni Elizabeth Swann oli kaikkien himojen kohde, joka oli jotain aivan muuta kuin aiemmat kokemukseni”, Keira Knightley kertoi maaliskuun alussa Harper’s Bazaar U.K.:n haastattelussa.

”Aiemmin en ehkä ollut kovin tyttömäinen. Siirtymä siitä aivan toiseen ääripäähän oli ahdistavaa. Tunsin olevani jumissa, ja yritin päästä ulos siitä muotista tekemällä aivan erilaisia rooleja kuin mitä Elizabeth Swann oli.”

Pirates of the Caribbean -tähti ahdistui roolistaan: “Olin kaikkien himojen kohde”

Kuin alleviivatakseen aikaisemmin sanomaansa Keira Knightley on nyt vahvistanut Entertainment Tonightille, ettei hän enää palaa Pirates of the Caribeannin pariin. Varsinainen syy päätökseen on se, ettei Knightley tunne enää tarvetta palauttaa hahmoaan valkokankaalle:

”Elizabeth Swann purjehti pois niin hyvin. Hän purjehti pois aivan loistavalla tavalla”.

Keira Knightleyn tavoin Johnny Depp on sanonut, että piraattiseikkailut ovat hänen osaltaan ohitse. Alkuperäisestä Pirates of the Caribbean -kolmikosta Orlando Bloom olisi sen sijaan yhä valmis palaamaan Will Turneriksi.

Orlando Bloom on eri linjoilla kuin Johnny Depp uudesta Pirates of the Caribbean -elokuvasta

Kaikki viisi Pirates of the Caribbean -elokuvaa voi katsoa suoratoistona Disney+:sta. Disney on tekemässä elokuvasarjalle jatkoa ilmeisesti jonkinasteisen rebootin merkeissä, mutta mitään konkreettista viihdejätti ei ole vielä aiheesta vahvistanut.