UUSIMMAT

Avengers: Endgamessa oli räikeä virhe – “Se oli niin siisti kohtaus, että päätimme silti tehdä sen”

05.11.2019 07:15 | Muropaketin toimitus

Varoitus! Luvassa juonipaljastuksia keväällä ensi-iltansa saaneesta Avengers: Endgamesta.

Yksi uusimman Avengers-elokuvan näyttävimmistä kohtauksista nähtiin tarinan loppupuolella, kun Kapteeni Amerikka (Chris Evans) osoitti olevansa Mjölnirin arvoinen ja antoi taikavasaralla Thanokselle (Josh Brolin) isän kädestä.

Tältä se näytti:

Kapteeni Amerikan tähtihetki keräsi Marvel-faneilta luonnollisesti paljon kehuja ja kiitoksia, mutta muutamia soraääniäkin oli kuultavissa. Thor: Ragnarokissa kun tehtiin hyvin selväksi, että Thor (Chris Hemsworth) ei pysty käskyttämään salamia Mjölnirin ansiosta, vaan omien kykyjensä ansiosta. Silti Kapteeni Amerikka käsitteli Mjölniriä aivan kuin ase itsessään olisi avain Thorin voimiin.

Nyt Avengers: Endgamen käsikirjoittaja Christopher Markus on myöntänyt Slash Filmin haastattelussa, että hän tiesi kyllä kollegansa Stephen McFeelyn kanssa Thanos-taistelun sisältävän virheen, mutta päätti toteuttaa sen silti. ”Päätimme että se oli liian siisti kohtaus jättää tekemättä. Päätimme puhua siitä myöhemmin”, käsikirjoittaja kuittasi.

Mjölnir ei toki ollut Endgamen ainoa virhe. Movie Mistakes on kaivanut Kostajien seikkailusta tällä hetkellä yli 40 muuta mokaa.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, nähdäänkö Chris Evansin esittämää supersotilasta enää. Thor sen sijaan palaa kuvioihin vuoden 2021 Thor: Love and Thunder -elokuvan merkeissä.

Muropaketin uusimmat