Uusimmat

Brendan Fraser paljasti, miltä tuntui katsoa Muumio-elokuvat pitkästä aikaa

03.04.2023 08:26 Muropaketin toimitus

Brendan Fraser katsoi Muumio- ja Muumion paluu -elokuvat yhdessä fanien kanssa.

Brendan Fraser vieraili The Kelly Clarkson Show’ssa promoamassa The Whale -elokuvaansa, josta hän voitti parhaan miespääosanesittäjän Oscarin. Fraser kertoi myös, miltä tuntui katsoa elokuvat Muumio ja Muumion paluu pitkästä aikaa yhdessä yleisön kanssa.

Leffoista järjestettiin tuplanäytös Lontoossa, johon Fraser osallistui pukeutuneena elokuvien päähenkilö Rick O’Connelliksi.

”Minä tietysti kompuroin noustessani lavalle, koska olen kömpelys. Mutta tilaisuus oli aivan mahtava. Molemmat elokuvat esitettiin 35 millimetrin filmikopioina. Fanit olivat aivan pähkinöinä.”

Fraser tähdittämä ja Darren Aronovskyn ohjaama The Whale rankattiin Muropaketin arvostelussa kolmen tähden arvoiseksi ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Venetsian elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanut ja pitkin syksyä useilla elokuvafestivaaleilla esitetty leffa keräsi suosionosoituksia ja seisovia aplodeja. Jonkin sortin comebackin tekevä Fraser ansaitseekin kehut ja saamansa Oscar-ehdokkuuden.

Muilta osin elokuva ei pysty täyttämään odotuksia. Samuel D. Hunterin näytelmään pohjautuva The Whale on lähes raivostuttavan keskinkertainen itketysdraama.”

Arvostelu | Brendan Fraser ansaitsisi The Whalesta Oscarin – muuten elokuva on raivostuttavan keskinkertainen