Uusimmat

Brendan Fraserin seuraava elokuva on jotain ihan muuta kuin Oscar-palkinnon tuonut The Whale

Brendan Fraser elokuvassa The Whale Kuva: © A24

22.11.2023 14:00 Muropaketin toimitus

Brendan Fraser voitti miespääosa-Oscarin elokuvasta The Whale, mutta palaa seuraavassa elokuvassaan jälleen komediallisempaan rooliin.

Komedioissa näyttelijäuransa aloittanut Brendan Fraser palasi pitkän tauon jälkeen valokeilaan viime vuonna The Whale -draaman myötä. Fraser myös nappasi koskettavasta roolistaan miespääosa-Oscarin keväällä 2023.

Nyt Variety uutisoi Fraserin palaavan takaisin komediallisemmille juurilleen. Hän esittää pääosaa Searchlight Picturesin tulevassa draamakomediassa Rental Family.

Rental Family kertoo Tokiossa asustavasta näyttelijästä, joka ryhtyy työskentelemään japanilaisen, ihmisiä vuokraavan yrityksen kanssa. Fraser on tähän mennessä ainoa elokuvaan kiinnitetty näyttelijä.

Rental Familyn ohjaa ja tuottaa Hikarina tunnettu Mitsuyo Miyazaki, jonka filmografiaan kuuluu muun muassa Netflixin mainio sarja Beef. Hän myös toimii elokuvan toisena käsikirjoittajana yhdessä Stephen Blahutin kanssa.

Fraser nähtiin pienessä roolissa myös Martin Scorsesen Killers of the Flower Moon -elokuvassa, mutta Rental Family on hänen ensimmäinen pääosansa The Whalen jälkeen.