Uusimmat

”Jurassic Parkille ei ehkä olisi pitänyt tehdä jatkoa” – sanoi ohjaaja, joka on tehnyt kaksi Jurassic Parkin jatko-osaa

30.09.2022 10:27 Muropaketin toimitus

Kaksi Jurassic World -elokuvaa ohjannut Colin Trevorrow on tajunnut tehneensä virheen.

Jurassic World -elokuvat ovat olleet parhaimmillaankin vain haljuja kopioita alkuperäisestä Jurassic Parkista. Empire-lehden tuoreessa haastattelussa ohjaaja Colin Trevorrow toteaa, että ehkä olisikin ollut parasta jättää Jurassic Worldit tekemättä. Steven Spielbergin vuoden 1993 elokuva olisi riittänyt oikein hyvin.

”Varmaankin Jurassic Park -elokuvia olisi pitänyt olla vain yksi”, Trevorrow pohti lisäten samalla, ettei Jurassic Parkista tavallaan ole elokuvasarjaksi.

Tänä vuonna ilmestyneen Jurassic World Dominionin ohjaaja teki omien sanojensa mukaan, jotta elokuvasarja voisi jatkua nykytilanteessa. Niin huono kuin Dominion olikin, ainakaan se ei toistanut samaa tuttua kaavaa uudelleen.

LUE LISÄÄ: Arvostelu | Jurassic World: Dominion on ontto, kömpelö ja hölmö jättielokuva

”Tein nimenomaan jotain erilaista kuin aikaisemmat elokuvat muuttaakseni franchisen DNA:ta. Viisi aikaisempaa elokuvaa kertoivat dinosauruksista. Tämän tarina keskittyy hahmoihin maailmassa, jossa dinosaurukset elävät vapaina”.

Jurassic World Dominionin maailmanlaajuinen lipunmyynti ylitti hiljattain miljardin dollarin rajan, joten lienee vain ajan kysymys, milloin Universal Pictures vahvistaa elokuvasarjalle jatkoa…