UUSIMMAT

David Duchovny jätti melkein The X-Filesin tekemättä – Paljasti mitä tapahtui ennen pilottijakson kuvaamista

04.04.2021 11:28 | Muropaketin toimitus

Vuonna 1993 alkanut The X-Files -tv-sarja oli David Duchovnyn läpimurto. Läheltä kuitenkin piti, että Salaiset kansiot jäivät näyttelijältä kokonaan avaamatta.

Literally!…With Rob Lowe -podcastin tuoreessa jaksossa David Uchovny kertoi, miten hän melkein jätti Fox Mulderin roolin väliin. Duchovny oli nimittäin jo sitoutunut toiseen, tuntemattomaksi jääneeseen rooliin ja joutui jättämään sen väliin kuvatakseen pilottijakson The X-Filesistä.

Näyttelijä sanoikin agenteilleen, ettei hän halua pettää ystäväänsä ja rikkoa sopimusta. David Duchovny muistelee myös olleensa skeptinen sen suhteen, miten pitkään The X-Files voisi jatkua: ”Sarja kertoo avaruusolennoista. Kuinka kauan sitä voi jatkaa? Pilotti on hyvä, mutta joko niitä alieneita nähdään tai sitten ei”.

Lopulta agentit kuitenkin puhuivat Duchovnyn ympäri – ja näyttelijän kannalta varmasti hyvä niin. The X-Filesiä tehtiin ensin vuodet 1993-2002. Uusia jaksoja julkaistiin vuosina 2016-2018, minkä jälkeen sarja kuopattiin. Uudesta versiosta on tosin ollut puhetta jo…

The X-Filesin kaikki jaksot ja molemmat elokuvat lisättiin taannoin Disney Plussan ohjelmistoon.