Deadpool-ohjaaja jätti jatko-osan Ryan Reynoldsin takia: “Jos hän haluaa kaikista asioista päättää, niin päättäköön sitten”

25.11.2019 12:29 | Muropaketin toimitus

Ryan Reynolds teki ensimmäisen Deadpool-elokuvan yhdessä ohjaaja Tim Millerin kanssa. Ennen jatko-osan kuvausten alkamista Miller kuitenkin pakkasi laukkunsa ja tilalle palkattiin John Wickistä tuttu David Leitch.

Tuoreessa haastattelussaan Tim Miller on kertonut, miksi hän ei jatkanut yhteistyötään Ryan Reynoldsin kanssa – ja syy on nimenomaan Ryan Reynolds.

”Tuli hyvin selväksi että Ryan [Reynolds] halusi hallita elokuvasarjaa yksin. Jotkut ohjaajat voivat työskennellä tuollaisissa oloissa, hyvin menestyksekkäästikin, mutta minä en voi. Ei minulla ole mitään ongelmaa käydä väittelyitä, mutta jos en voi voittaa, en halua lähteä leikkiin mukaan. Eikä jokaisesta luovasta ratkaisusta voi käydä neuvotteluita, niitä on liian monta. Ryan on Deadpool-elokuvien kasvot ja selvästi tärkein tekijä. Eli jos hän haluaa Deadpoolia hallinnoida, sitten hän sitä hallinnoi”, Miller linjasi KCRW:n The Business -podcast-lähetyksessä.

Ryan Reynoldsilla ja Tim Millerillä oli siis erilaiset näkemykset siitä, mihin suuntaan Deadpoolia olisi pitänyt kuljettaa – aivan kuten julkisuudessa on kerrottukin aiemmin.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa mitä Deadpoolille tapahtuu seuraavaksi. Hahmon oikeudet siirtyivät aiemmin tänä vuonna Disneylle / Marvel Studiosille. Aikomuksena on pitää hahmo valkokankaalla, mutta toistaiseksi on epäselvää milloin ja millä tavalla

Muropaketin uusimmat