Disney vetää uuden elokuvansa teattereista – julkaistaan vain Disney+:ssa, ja ilman lisämaksua

10.01.2022 08:35 | Muropaketin toimitus

Disney oli aikeissa julkaista Pixar-animaatiostudion uusimman elokuvan Turning Red eli Punainen elokuvateattereissa maaliskuussa, mutta nyt suunnitelmiin on tullut muutos.

Turning Red kertoo teinitytöstä, joka muuttuu pikkupandaksi. Animaatioseikkailun tarkempi juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Disneyn ja Pixarin elokuvassa Punainen Mei Lee on itsevarma, nörtti 13-vuotias, joka tasapainoilee äitinsä velvollisuudentuntoisena tyttärenä ja murrosiän tuoman kaaoksen keskellä. Hänen suojeleva ja määräilevä äitinsä Ming ei ole koskaan kaukana – mikä ei varsinaisesti ilahduta teini-ikäistä. Ja ihan kuin jatkuvat muutokset harrastuksissa, ihmissuhteissa ja kropassa eivät olisi tarpeeksi, aina kun Mei Lee innostuu liikaa (mitä tapahtuu käytännössä jatkuvasti), hän muuttuu jättimäiseksi pikkupandaksi! Elokuvan on ohjannut Oscar©-voittaja Domee Shi (Pixarin lyhytelokuva ”Bao”) ja tuottanut Lindsey Collins.

Viikonloppuna Disney ilmoitti, ettei se aiokaan tuoda Turning Rediä valkokankaille, vaan elokuva julkaistaan kahden edellisen Pixarin elokuvan – Soul ja Luca – tavoin suoraan Disney+:ssa, ilman lisämaksua.

Ensi-iltapäivä ei ole muuttunut, eli Mein edesottamuksia päästään seuraamaan perjantaina 11.3.2022.

Muropaketin uusimmat