Uusimmat

Ensi viikolla ilmestyvä Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet on Ihmeotukset-elokuvasarjan pisin osa

01.04.2022 17:30 Muropaketin toimitus

Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet eli Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore saa Suomessa ensi-iltansa 8. huhtikuuta.

Harry Potter -maailmaa laajentavien Ihmeotukset-elokuvien kolmas osa julkaistaan Suomen elokuvateattereissa ensi viikon perjantaina. Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet eli Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore on myös elokuvasarjan pisin elokuva, sillä sen viralliseksi kestoksi on Filmikamarissa vahvistettu 143 minuuttia.

Virallisten tietojen mukaan ensimmäinen elokuva, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat oli pituudeltaan 133 minuuttia ja sen vuonna 2018 julkaistu jatko-osa, Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset minuutin pidempi eli 134 minuuttia.

David Yatesin jälleen ohjaamaan hyvän ja pahan välistä taistelua on tällä kertaa tarjolla siis kymmenen minuuttia enemmän. Tuttuihin rooleihinsa kolmannessa elokuvassa palaavat muun muassa Eddie Redmayne, Jude Law, Katherine Waterston, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner ja uutena kasvona joukkoon liittyy Mads Mikkelsen, joka korvaa Johnny Deppin Gellert Grindelwaldin roolissa.

Sarjan edellisten elokuvien Muropaketti-arvostelut löydät näiden linkkien takaa:

Arvostelu: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat on herkkua Harry Potter -faneille

Arvostelu: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset on Harry Potter -esiosan vauhdikkaampi, viihdyttävämpi ja synkempi jatko-osa