Ensin on luvassa sotaelokuva Jasper Pääkkösen kanssa, sitten Spike Lee ohjaa villin version Romeosta ja Juliasta

14.11.2019 12:08 | Muropaketin toimitus

Spike Lee sai uransa uuteen nousuun kiitosta keränneellä BlacKkKlansmanilla. Nyt pitkän linjan ohjaajalla on kädet täynnä töitä.

The Hollywood Reporterin mukaan Spike Lee on löytänyt itselleen uuden projektin. Prince of Cats on 1980-luvulle sijoittuva Romeo ja Julia -kierrätys, jossa on mukana ”hip-hop-twisti”. Leen elokuvassa William Shakespearen klassikko on siirretty vallan villiin maailmaan, jossa Montaguen ja Capuletin perheet toimivat tiskijukkina, graffittitaiteilijoina ja breakdancen harrastajina.

Kuulostaa siltä, että luvassa on vähintäänkin yhtä hurjaa irrottelua kuin Baz Luhrmannin Romeo + Julietissa vuonna 1996.

Ennen Prince of Catsia Spike Leeltä on luvassa sotadraama Da 5 Bloods, jossa ”joukko Vietnamin sodan veteraaneja palaa viidakkoon löytämään kadotetun viattomuutensa”.

Da 5 Bloodsin keskeisiä rooleja esittävät Clarke Peters, Chadwick Boseman, Jean Reno, Delroy Lindo ja Giancarlo Esposito. Myös Leen BlacKkKlansman-löytö Jasper Pääkkönen on mukana elokuvassa, ja esittää Larry Thornea eli Lauri Törniä.

Da 5 Bloodsilla ei vielä ole ensi-iltapäivää, mutta tiettävästi elokuva saapuu teattereihin ensi vuoden aikana.

Edit: Täsmennetty Pääkkösen roolihahmoa.

Muropaketin uusimmat