Uusimmat

Finnkino lykkäsi kesän härskeimmän elokuvan alkusyksyyn

17.05.2023 13:17 Muropaketin toimitus

Strays juliste 2

Finnkino on lykännyt aikuiskatsojille tehdyn Suuri kusetus -komedian ensi-iltaa parilla kuukaudella.

R-ikärajan Suuri kusetus -elokuvan (Strays) ensi-ilta olin alun perin 9. kesäkuuta, mutta aikataulurukkauksen myötä elokuvan pääsee katsomaan vasta elokuun 25. päivä.

Ensi-iltaa on lykätty muuallakin – Yhdysvalloissa Suuri kusetus julkaistaan viikkoa ennen Suomea.

Josh Greenbaumin ohjaaman elokuvan pääosia esittävät Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park ja Isla Fisher.

”Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä, mutta entä jos ihminen on täysi persläpi? Siinä tapauksessa kosto on suloinen, hurttien tyyliin.

Eräänä päivänä Reggie (Will Ferrell), naiivi ja parantumattoman optimistinen borderterrieri, tulee ilkeän omistajansa Dougin (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska) hylkäämäksi kaupungin koville kaduille. Reggie on kuitenkin varma siitä, ettei hänen omistajansa koskaan jättäisi häntä tarkoituksella.

Kun Reggien seuraan lyöttäytyy kulkurielämää viettävä rääväsuinen ja vapauttaan rakastava bostoninterrieri Bug (Oscar®-voittaja Jamie Foxx), joka uskoo, että omistajat ovat vain luusereille, Reggie viimein ymmärtää, miten myrkyllisessä suhteessa on elänyt, ja alkaa nähdä Dougin sinä sydämettömänä limanuljaskana, mikä hän todella on.

Kostoa hautovat Reggie, Bug ja Bugin kaverit – Maggie (Isla Fisher; Suuri puhallus, Kuokkavieraat), viisas mutta kotonaan uuden koiranpennun syrjäyttämäksi tullut australianpaimenkoira, sekä Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman), työstään terapiakoirana ahdistunut tanskandoggi – punovat yhteisen suunnitelman ja lähtevät eeppiselle seikkailulle auttaakseen Reggien kotiin…  ja saadakseen Dougin maistamaan omaa lääkettä puremalla irti ruumiinosan, jota hän rakastaa kaikkein eniten. (Vihje: Se ei ole hänen jalkansa.)”