Uusimmat

HBO Maxin uuden Dyyni-sarjan näyttelijäkaarti kasvaa – listalla mukana konnaroolien erikoismies

02.12.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Mark Strong on kiinnitetty HBO Maxin tulevaan Dyyni-sarjaan.

Variety uutisoi, että HBO Maxin tulevaan Dune: The Sisterhood -nimellä toistaiseksi kulkevaan sarjaan on tehty kolme uutta näyttelijäkiinnitystä. Nämä ovat Mark Strong, Jade Anouka ja Chris Mason.

Dune: The Sisterhood -sarja toimii Dyyni-elokuvien esiosana, sillä sen kerrotaan sijoittuvan noin 10 000 vuotta ennen Dyynin tapahtumia. Sarja pohjautuu Brian Herbertin ja Kevin J. Andersonin kirjaan Sisterhood of Dune.

Sarjan keskiössä nähdään Harkonnenin siskokset (Emily Watson ja Shirley Henderson), jotka taistelevat ihmiskuntaa uhkaavaa vastustajaa vastaan. Tämä toimii alkusykäyksenä Bene Gesserit -ryhmän synnylle, joka toimii aktiivisesti myös Dyyni-elokuvien aikana.

Konnarooleistaan tunnettu Strong esittää sarjassa hahmoa nimeltä keisari Javicco Corrino. Anouka (His Dark Materials) on kiinnitetty hahmoksi nimeltä Sister Theodosia ja Mason puolestaan Keiran Atreidesin rooliin.

Sarjan kerrotaan olevan jo tuotannossa, mutta virallista julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä kerrottu. Dyyni, osa 1 on katsottavissa HBO Maxissa ja Dyyni, osa 2 puolestaan saa ensi-iltansa elokuvateattereissa marraskuussa 2023.