Jared Leto käytti pyörätuolia myös Morbiuksen kuvausten vessatauoilla pysyäkseen roolissaan

06.04.2022 09:29 Muropaketin toimitus

Jared Leto yrittää olla kuin Daniel Day-Lewis.

Morbius-elokuvan ohjaaja Daniel Espinosa kertoo Uproxxin haastattelussa, että erikoisuudentavoittelija Jared Leto istui pyörätuolissa myös kuvaus- ja vessatauoilla pysyäkseen roolissaan.

– Huhu on totta. Jared uskoo, että esittääkseen koko ikänsä kivuista kärsinyttä Michael Morbiusta niiden täytyy näkyä koko ajan päällepäin. Mutta minä tuen ohjaajana näyttelijää, oli hänen tapansa tehdä mahdollisimman hyvä rooli mikä tahansa, Espinosa sanoo.

Ohjaaja periaatteessa paljastaa myös jutussa sen, että murskakritiikit syystä saanut elokuva on jotain muuta kuin hänen näkemyksensä, koska soppaa oli sekoittamassa niin moni studiopamppu.

Muropaketin arvostelussa Morbius sai kaksi tähteä viidestä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Sekavan mutta samalla yksiulotteisen oloisesta elokuvasta puuttuu se vau-efekti, mitä olemme nykyisten supersankarielokuvien yhteydessä tottuneet kokemaan. Se kuulostaa paperilla kiehtovalta, mutta tuntuu valmiina elokuvana yhdentekevältä liukuhihnatuotannolta. Matt Sazaman ja Burk Sharplessin tekemästä käsikirjoituksesta on vaikea löytää todella kiinnostavaa tarttumapintaa.

Morbius ei myöskään tunnu itsenäiseltä elokuvalta vaan pelkästään johdannolta johonkin suurempaan – jota ei välttämättä koskaan tule.”

Arvostelu | Kaikin tavoin lattea Morbius osoittaa, ettei Sony ole oppinut Venomista mitään

Morbius juliste

Muropaketin uusimmat