“Jurassic World 3 tuntuu Jurassic Park -elokuvien Avengers: Endgamelta”, hehkutti Chris Pratt

21.02.2020 18:10 | Muropaketin toimitus

Jurassic Parkin perintöä jatkava Jurassic World -elokuvasarja paisuu trilogiaksi kesällä 2021.

Jurassic World -elokuvien pääosaa esittävä Chris Pratt on hehkuttanut Jurassic World 3:a suureen ääneen ja suurilla lupauksilla.

”Jurassic World 3:ssa on mukana kaikki. Siinä on mukana aika lailla kaikki. Ehkä pilasin nyt kaiken, mutta en välitä. Kaikki alkuperäisen Jurassic Parkin näyttelijät tulevat takaisin. Elokuva tuo kaikki yhteen samalla tavalla kuin Avengers: Endgame toi kaikki Marvelin hahmot yhteen”, Pratt lupasi Ellen DeGeneresin haastattelussa tällä viikolla.

Chris Pratt oli vahvasti mukana Avengers: Endgamen tekemisessä, sillä hän esittää Jurassic Worldin Owen Gradyn lisäksi myös Guardians of the Galaxyn Peter ”Star-Lord” Quillia.

Tähän mennessä Jurassic World 3:n näyttelijöistä on vahvistettu Chris Prattin lisäksi Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum (kuvassa), Laura Dern, Scott Haze, Jake Johnson, Omar Sy, Mamoudou Athie ja DeWanda Wise.

Elokuvan ohjaa ensimmäisestä Jurassic Worldista tuttu Colin Trevorrow.

Toistaiseksi vailla virallista nimeä oleva Jurassic World 3 saapuu valkokankaille 11.6.2021. Elokuvaa ja dinosaurusten uutta status quota pohjustettiin viime vuonna seuraavalla lyhytelokuvalla.

Muropaketin uusimmat