Uusimmat

Kevään scifi-hitti jatkuu ”niin pian kuin inhimillisesti mahdollista”, lupasi sen luoja

Kuva: © Amazon Studios

06.06.2024 11:55 Muropaketin toimitus

Prime Videossa huhtikuussa alkanut Fallout oli monin tavoin erinomainen sovitus klassisesta pelisarjasta. Vaan koskas sitä saadaan lisää?

Fallout-sarjan showrunnerit Geneva Robertson-Dworet ja Graham Wagner ovat vastanneet – toki ilman spoilereita – The Hollywood Reporterin kysymyksiin odotetusta toisesta tuotantokaudesta.

Juttutuokion yhteydessä Wagner lupasi, ettei sarjan paluuta tarvitse odottaa yhtään ylimääräistä ainakaan tekijöiden laiskottelun takia.

”Minua arveluttaa antaa sarjan jatkosta tiettyä päivämäärää, joka voidaan sitten irrottaa asiayhteydestä ja joka jää elämään Redditissä vuodeksi. Etenemme kuitenkin niin nopeasti kuin voimme ja iso osa työstä on ensimmäisen kauden myötä jo tehty. Meillä on lavasteet, varusteet, visuaaliset tehosteet jo valmiina jatkoa varten”, sarjan luoja kuvaili.

”Painamme kaasun pohjaan saadaksemme kakkoskauden ulos niin nopeasti kuin vain inhimillisesti mahdollista”.

Robertson-Dworetin mukaan Falloutin toisen kauden tekeminen hyötyy ensimmäisestä kaudesta myös toisella tavalla:

”Ensimmäistä kautta tehdessä vastaan tuli niin monta juttua, jotka olisi ollut mahtava tehdä, mutta päätimme säästää ne toiselle kaudelle. Tuntuukin että olemme jo pitkällä sen tekemisessä ja se on aidosti todella jännittävää. Olemme todella kiitollisia tilaisuudesta tuoda ruutuun kaikki ne jutut, jotka eivät ihan sopineet ensimmäiselle kaudelle.”

Maailmanlopun jälkeiseen ja sangen värikkääseen maailmaan sijoittuva Fallout sai hyvän vastaanoton sekä kriitikoilta että ”taviskatsojilta”, ja jopa pelisarjan fanit tuntuivat nauttivan näkemästään. IMDb:ssa Falloutin arvosana on tällä hetkellä peräti 8,4 asteikolla 1-10.

Arvostelu | Fallout on erinomainen scifi-sarja, jossa olisi viilattavaa vain tarinassa