Uusimmat

Kick-Ass-tähti joutui terapiaan, kun ilkeämielinen Family Guy -meemi alkoi levitä internetissä

29.09.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Näyttelijä Chloë Grace Moretz sai traumoja kehonsa arvostelun vuoksi kuuluisan meemin myötä.

Muutama vuosi sitten näyttelijä Chloë Grace Moretz kuvattiin kantamassa pizzalaatikkoa matkalla hotellilleen. Moretzin paljaat jalat olivat kuvassa huomiota herättävän näkyvillä, mikä sai ilkeämieliset ihmiset yhdistämään hänet erääseen Family Guy -hahmoon ja luomaan tästä kulovalkean lailla internetiä kiertämään lähteneitä meemejä.

Hungerin haastattelussa Moretz kertoo traumatisoituneensa kehonsa arvostelusta niin, että haki apua terapiasta. Kuvan näkeminen häiritsee häntä yhä tänäkin päivänä.

“Kaikki tekivät pilkkaa kehostani ja kun mainitsin siitä ihmisille, he vain käskivät minun olla hiljaa, koska “se on niin hauska”. Ja minä vain muistan istuneeni siinä ja ajatelleeni, että kehoani käytetään vitsinä, enkä voi itse vaikuttaa siihen millainen olen, ja sitä postattiin ympäri Instagramia”, Moretz selittää.

Hän kertoo muuttuneensa tilanteen jälkeen lähes erakoksi, koska ahdistui valokuvattavana olemisesta niin pahasti.

“Se oli aika surullista. Olin aina ennen nauttinut laittautumisesta ja menemisestä punaiselle matolle kuvattavaksi, mutta tuo vei siitä tietyn ilon pois ja teki minusta hyvin tietoisen itsestäni. Dysmorfinen ruumiinkuvan häiriö, jota me kaikki joudumme kokemaan tässä maailmassa, moninkertaistuu sosiaalisen median myötä. Se sekoittaa pään”, hän jatkaa.

Moretz nähdään lokakuussa Amazon Prime Videon julkaisemassa tieteissarjassa The Peripheral.