Uusimmat

Kuva: Tältä uusi Wolverine näyttäisi Marvel Studiosin elokuvissa – ainakin jos God of War -pelin suunnittelijalta kysytään

03.04.2019 06:33 Muropaketin toimitus

X-Men-hahmojen filmatisointioikeudet palasivat Marvelille hiljattain, kiitos Foxin ja Disneyn miljardikauppojen. On siis vain ajan kysymys, milloin mutantit saapuvat osaksi Marvel Cinematic Universea.

Nyt God of War -pelistä tuttu konseptisuunnittelija ja taiteilija Raf Grassetti on visioinut, miltä MCU:n Wolverine voisi näyttää.

Raf Grassetti lähti hahmosuunnittelussa liikkeelle ajatuksesta, että Wolverine saa Marvelilta vihdoinkin vuosia kaivatun supersankariasunsa – ja vieläpä sen legendaarisen ruskean version.

Mitä mieltä olette?

Tietenkin Wolverine tarvitsee valkokankaalle kunnon vastustajan. Miten olisi vaikka Puna-Omega, joka melkein esiintyi Deadpool 2:ssa?

Tältä esimerkiksi vuoden 1993 Ryhmä-X-lehdissä seikkaillut venäläiskonna näyttää Raf Grassettin visioimana.

Toistaiseksi ei ole mitään tietoa siitä, milloin Marvel Studios passittaa uuden X-Menin valkokankaalle. The Hollywood Reporterin mukaan siihen menee kuitenkin pari vuotta, vähintään.

Seuraava, 20th Century Foxin viimeinen, X-Men-elokuva on kesäkuussa ensi-iltansa saava X-Men: Dark Phoenix. Sen hahmogalleriassa ei Wolverine tosin ole enää mukana. Hugh Jackmanin versio kun hyvästeltiin jo vuoden 2017 Loganin myötä.