Marvel Studiosin supersankarin näyttelijä jättää roolinsa – “En tajunnut, että tämä on joku yllätys kenellekään”

20.05.2021 11:49 | Muropaketin toimitus

Drax the Destroyeria Marvel Studiosin elokuvissa vuodesta 2014 asti esittänyt Dave Bautista ilmoitti taannoin uransa MCU:n parissa olevan pian ohitse. 

Kun Dave Bautista astui Draxin saappaisiin, oli entinen showpainitähti vasta elokuvauransa alkutaipaleella, mutta nyt tilanne on täysin toinen. Esimerkiksi tänä vuonna Bautistalta ilmestyy Zack Snyderin Army of the Dead, jonka ensi-ilta on Netflixissä huomenna, sekä Denis Villeneuven scifi-spektaakkeli Dyyni.

Töitä siis riittää ilman läpimurtorooliakin.

Nyt Dave Bautista on kommentoinut haastattelussaan Ellen DeGeneresin kanssa lähtöään Draxin roolista ja todennut, että vuoden 2022 Guardians of the Galaxy Vol. 3 jää hänen viimeiseksi Marvel-leffakseen. Asia tuntuu olevan Bautistalle itselleen itsestäänselvyys, mutta moni fani otti asian äimistyneenä vastaan. Tätä Bautistan on vähän vaikea ymmärtää.

”En odottanut että tämä [lopettaminen] olisi mikään oikea uutinen, koska luulin että kaikki tietävät, miten homma toimii. Näitä leffoja tehdään trilogiapohjalta, ja James [Gunn, ohjaaja] on jo ilmoittanut Guardians of the Galaxy Vol. 3:n olevan hänen viimeinen elokuvansa Marvelille, ja kun James lopettaa, niin lopetan minäkin”. Bautista totesi.

James Gunnin ohjaama Guardians of the Galaxy Vol. 3 saa ensi-iltansa USA:ssa 5. toukokuuta 2023 ja suunnilleen samoihin aikoihin myös Suomessa. Ennen kolmatta Guardians-elokuvaa luvassa on syksyllä 2022 Star Warsin hengessä tehty The Guardians of the Galaxy Holiday Special, joka julkaistaan Disney Plus -palvelussa.