Uusimmat

Marvelin aikuissarjat saapuivat Disney+:aan USA:ssa – samalla fanien pelko sensuurista osoittautui turhaksi

18.03.2022 13:30 Muropaketin toimitus

Alun perin Netflixin julkaisemat Marvel-sarjat kuten Daredevil, Jessica Jones ja The Punisher on lisätty Disney+:aan Pohjois-Amerikassa.

Kuusi Marvel-sarjaa, Daredevil, Jessica Jones, The Punisher, Luke Cage, Iron Fist ja Defenders poistettiin Netflixin ohjelmistosta helmikuun lopussa. Ne ovat nyt siirtyneet Disney+:aan Atlantin tuolla puolen, mutta Suomen Disney+:n ohjelmistosta niitä ei harmillisesti vielä löydy.

Toistaiseksi ei ole vielä tietoa, milloin nämä aikuisille suunnatut Marvel-sarjat julkaistaan Disney+:ssa myös meillä. Uutisoimme asiasta heti, kun saamme tiedon julkaisupäivästä.

IGN julkaisee kuitenkin iloisia uutisia niille, jotka pelkäsivät, että Marvelin aikuissarjoja sensuroitaisiin lapsille soveltuvasta sisällöstään tunnetussa Disney+:ssa. Näin ei nimittäin ole käynyt vaan sarjat on siirretty sellaisinaan Disneylle, kaiken väkivaltansa, gorensa ja muun aikuisille suunnatun sisällön kera.

IGN on tehnyt vertailua Netflixissä julkaistun version ja nyt Disney+:ssa julkaistun version välillä, eikä löytänyt eroavaisuuksia.