Uusimmat

Missä Robert Downey Jr.:n kolmas Sherlock Holmes viipyy? Näin ohjaaja kommentoi yli 10 vuotta odotetun elokuvan tilannetta

17.06.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Robert Downey Jr. esitti Sherlock Holmesia kahdessa Guy Ritchien ohjaamassa elokuvassa vuosina 2009 ja 2011. Kolmatta on virallisesti suunniteltu vuodesta 2017 lähtien.

Robert Downey Jr.n kolmas kerta legendaarisena Sherlock Holmesina oli joidenkin tietojen mukaan alun perin määrä valmistua valkokankaille jo vuonna 2020. Mitään ei ole kuitenkaan edelleenkään valmistunut.

Guy Ritchien ohjaajana korvannut Dexter Fletcher kuitenkin kommentoi Colliderin haastattelussa, että projekti on liian hyvä unohdettavaksi kokonaan ja uskoo siihen, että se tehdään vielä jossakin vaiheessa.

“Pandemia suisti sen raiteiltaan. Uskon silti, että se vielä tehdään. Mielestäni se pitää tehdä. En tiedä yhtään millä aikataululla, ikävä kyllä, mutta uskon siihen, että se vielä tapahtuu. Sehän on fantastinen. Se vain riippuu siitä, että saamme oikeat ihmiset oikeaan paikkaan oikeana aikana”, Fletcher kommentoi.

Ensimmäinen Sherlock Holmes ja sen jatko-osa ovat suoratoistopalveluista katsottavissa HBO Maxissa.