Uusimmat

Netflixissä alkaa tällä viikolla sarja, jota on odotettu jo 10 vuotta

03.02.2020 07:32 Muropaketin toimitus

Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin vuosina 2008-2013 ilmestyneestä Locke & Key -sarjakuvasta tehtiin ensimmäinen tv-sarjapilotti jo vuonna 2011. Se ei koskaan edennyt sarjaksi asti, mutta uusi yritys kannatti: Netflixin Locke & Key -sarja alkaa tämän viikon perjantaina eli 7. helmikuuta.

Locke & Keysta on kaavailtu useamman tuotantokauden mittaista kokonaisuutta, joka toivottavasti myös toteutuu, sillä sarjakuvan tarina oli monitahoinen mysteeri, joka aukeni lukijoille hitaasti ja herkullisesti, ja todennäköisesti sama koskee myös Netflixin sarjaa.

Ensimmäinen tuotantokausi kattaa 10 jaksoa, ja Netflixille tuttuun tapaan ne tulevat kaikki katsottavaksi heti perjantaina.

Uusi traileri esittelee, mitä Locke & Keyltä on lupa odottaa. Sen lisäksi Netflix on julkaissut videon, joka esittelee Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin luomuksen matkaa sarjakuvan sivuilta suoratoistopalveluun.

Ja perään vielä vertailun vuoksi Foxin kymmenisen vuotta sitten kaavaileman sarjan traileri. Puihin menneenLocke & Keyn pilotti on putkahtanut välillä internetiinkin, mutta siivottu sieltä pois. Virallisesti ei Foxin versiota Locke & Keysta ole julkaistu.