Niin surkea, että vihaiseksi tulee! Tänään tv:ssä: Yksi 2010-luvun kamalimmista elokuvista ei ole saanut kehuja yhdeltäkään kriitikolta

20.09.2020 11:20 | Muropaketin toimitus

Menestyselokuville irvailu kuulostaa helpolta, mutta tosiasiassa siihen pohjautuvat komediat ovat aniharvoin onnistuneita. Tänään Herolla nähtävä Huikopeli on malliesimerkki siitä, miten kamalaa kuonaa lopputulos voi olla.

Vuonna 2013 valmistunut Huikopeli (Starving Games) on väännetty tietenkin Jennifer Lawrencen Nälkäpeli-elokuvien ympärille, mutta muutkin leffat (mm. Avatar) saavat osansa tunkiosta.

Jo Huikopelin synopsis on ”hillittömän hauska”:

”On jälleen aika taistella elämästä ja kuolemasta. Vain yksi voi selvitä hengissä Huikopelistä. Voittajaa odottaa huikea palkinto: vanha kinkku, alennuskuponki ja puoliksi syöty suolakurkku. Kantmiss Evershot pelastaa pikkusiskonsa Petunian julmalta kohtalolta ja ilmoittautuu vapaaehtoiseksi.”

Ehhehheee… hee…

 Jason Friedbergin ja Aaron Seltzer (Scary Movie -elokuvat ja loputtomat muut parodiaviritelmät Epic Moviesta Disaster Movieen) ohjaus on saanut Rotten Tomatoesissa hyväksynnän 21 %:lta katsojista. Ammattikriitikoiden arvioista yksikään ei ole elokuvaa kehunut.

Huikopeli alkaa Herolla kello 23.20. Menkää siis ajoissa nukkumaan!

Muropaketin uusimmat