Uusimmat

“Painu v-ttuun” – Sienna Miller sai pelkkiä törkeyksiä koetettuaan saada tasavertaisen palkkion miespuolisen näyttelijän kanssa

04.11.2022 09:55 Muropaketin toimitus

Chadwick Boseman huolehti, että Sienna Miller sai yhtä suuren palkkion kuin hän. 

Näyttelijä Sienna Miller kertoo Voguen haastattelussa Broadway-näytelmän tuottajan käskeneen häntä painumaan vittuun. Syynä oli Millerin pyyntö saada saman verran palkkaa kuin miespuolinen kollegansa.

Miller kertoo hänen palkkionsa olleen vain vajaa puolet siitä mitä hänen kanssanäyttelijälleen maksettiin.

”Sanoin tuottajalle, ettei kyse ole rahasta, vaan tasavertoisesta kohtelusta ja kunnioituksesta. Kuvittelin hänen ymmärtävän. Vastaus oli kuitenkin ”no painu sitten vittuun”.”, Miller kertoo.

Vuonna 2020 Miller kertoi edesmenneen Chadwick Bosemanin huolehtineen, että Miller sai 21 Bridgers -elokuvasta saman suuruisen palkkion kuin hän. Boseman maksoi uupuvan summan omasta pussistaan.

Muropaketin arvostelussa 21 Bridges sai vain kaksi tähteä viidestä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Aukkoinen juoni ja hyvin perinteinen tarina rikollisista sekä hyveellisistä ja korruptoituneista poliiseista tarjoaa lopulta hyvin vähän uutta. Lahjakas Boseman kantaa elokuvaa harteillaan ja pelastaa pääroolissaan sen mitä pelastettavissa on, mutta hänenkin hahmonsa on suoraan sanottuna aika tylsä.”

Black Panther -tähden 21 Bridges -elokuvassa on hyviä toimintakohtauksia – ja juuri muuta kehuttavaa ei leffassa sitten olekaan

21 Bridgesin voi katsoa Ruutu+:sta kuukausimaksua vastaan.