Ryan Reynolds ja Samuel L. Jackson taas vauhdissa: The Hitman’s Wife’s Bodyguardista julkaistiin uusi traileri

14.05.2021 08:03 | Muropaketin toimitus

Mukavan pöhkö The Hitman’s Bodyguard -toimintakomedia saa jatkoa.

Lionsgate on julkaissut uuden trailerin ja julisteen The Hitman’s Wife’s Bodyguard -elokuvasta, joka on jatko-osa vuoden 2017 yllätyshitti The Hitman’s Bodyguardille.

Tällä kertaa Ryan Reynoldsin esittämä Michael Bryce päätyy suojelemaan myös Samuel L. Jacksonin näyttelemän Darius Kincaid -palkkamurhaajan vaimo Soniaa, jota esittää Salma Hayek. Heidän lisäkseen elokuvassa nähdään muun muassa Antonio Banderas ja Morgan Freeman.

The Hitman’s Wife’s Bodyguardin on ohjannut ensimmäisestä osasta tuttu Patrick Hughes ja sen ovat käsikirjoittaneet Tom O’Connor, Phillip Murphy ja Brandon Murphy. Leffan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 16. kesäkuuta, mutta sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa.

Ykkösosasta todettiin Muropaketin arvostelussa kesällä 2017 muun muassa seuraavaa:

”Tästä nauttiakseen on sammutettava aivot ja varauduttava siihen, että näyttävien ja ääriväkivaltaisten toimintakohtauksien lisäksi Ryan Reynolds ja Samuel L. Jackson huutavat, kinastelevat, kiroilevat, rähjäävät, nauravat toisilleen ja huutavat vielä vähän lisää vajaan kahden tunnin verran.”

Arvostelu: Ryan Reynoldsin ja Samuel L. Jacksonin The Hitman’s Bodyguard on rehellisen aivotonta ja ääriväkivaltaista kesähömppää

Muropaketin uusimmat