Uusimmat

Sam Raimi ohjaa seuraavan Marvel Studios -elokuvan – “Evil Dead 2 -fanit tulevat olemaan hyvin tyytyväisiä”

Kuva: ©Marvel Studios 2022

18.03.2022 19:30 Muropaketin toimitus

Doctor Strange in the Multiverse of Madness saa Suomessa ensi-iltansa 4. toukokuuta.

Sam Raimin ohjaama Doctor Strange in the Multiverse of Madness julkaistaan toukokuun alussa. Vaikka kyseessä on Marvel Studiosin elokuva, sen luvataan olevan edelleen myös ”Sam Raimi -elokuva”.

Empiren haastattelussa Marvelin pomo Kevin Feige kertoo palkanneensa Raimin siksi, että he ”halusivat olla mukana Sam Raimin elokuvassa”.

“Annoimme ohjeena, että toiminnan pitää olla coolia, koska elokuva kilpailee Avengersin ja Spider-Manin kanssa, mutta ei saa myöskään unohtaa Sam Raimi -osuutta”, Feige kommentoi.

“Näette sitten kuinka Sam Raimi elokuva oikein onkaan, mutta tietyllä tapaa Evil Dead II:n fanit tulevat olemaan hyvin tyytyväisiä”, hän jatkaa.

Virallisen synopsiksen mukaan:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness MCU avaa oven multiversumiin ja laajenee aivan uusiin ulottuvuuksiin. Matkalle tuntemattomaan meidät vie Doctor Strange, joka niin vanhojen kuin uusien salaperäisten liittolaisten avulla halkoo multiversumin mieltä mullistavia ja vaarallisia vaihtoehtoistodellisuuksia kohdatakseen lopulta mystisen uuden vihollisen.

Pääosissa nähdään Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong ja Xochitl Gomez sekä Michael Stühlbarg ja Rachel McAdams.