Sarjakuvaelokuvat ovat esillä myös Helsingin sarjisfestivaaleilla – Lavalle nousee mm. Spider-Gwen-piirtäjä Rosi Kämpe ja ”Mail-Manin manttelinperijä”

04.09.2019 13:21 | Muropaketin toimitus

Supersankari- ja sarjakuvaelokuvat, etenkin Marvel Studiosin tuotannot, ovat jo useamman vuoden ajan olleet Hollywoodin rahasampoja. Eipä siis ihme, että elokuvia käsitellään myös Helsingin sarjakuvafestivaaleilla tulevana viikonloppuna.

Lauantaina 7.9. ja sunnuntaina 8.9. Suvilahdessa järjestettävät Helsingin sarjakuvafestivaalit tarjoavat taidemuodon ystäville vaikka minkälaista ohjelmaa. Niiden, jotka ovat kiinnostuneita sarjakuvien ohella myös elokuvista, kannattaa suunnata sunnuntaina kello 12.00-12.30 Kattilahallin päälavan ääreen kuuntelemaan seuraavaa paneelikeskustelua, johon osallistuvat mm. suomalainen Marvel-piirtäjä Rosi Kämpe sekä ”Mail-Manin manttelinperijä” suomentaja-palstanpitäjä Rami Rautkorpi:

SARJAKUVIEN ELOKUVA-ADAPTOINNIT

Koko maailma katselee sarjakuviin perustuvia elokuvia, mutta me olemme myös lukeneet ne sarjakuvat, joihin elokuvat perustuvat. Keskustelemassa Spider-Gwenin piirtäjä ja kunniavieras Rosi Kämpe, sarjakuvataiteilija Warda Ahmed ja kustannustoimittaja Vesa Kataisto. Moderaattorina Rami Rautkorpi.

Ilmaisten sarjakuvafestivaalien koko ohjelmistoon voit tutustua täällä.