Uusimmat

Sonicille löytyi lopulta näyttelijä Parks and Recreation -komediasarjasta – elokuvan kuvaukset jo käynnissä

10.08.2018 19:40 Muropaketin toimitus

Segan ikoninen pelihahmo on saanut ääninäyttelijän tekeillä olevassa elokuvassa.

Sonic the Hedgehogista ollaan tekemässä Hollywood-elokuvaa, joka on osin näytelty ja osin animoitu. Kuvaukset ovat tiettävästi jo käynnissä, mutta vasta nyt on itse nimihahmolle löytynyt ääninäyttelijä.

Polygon kertoo, että Sonicia esittää elokuvassa komediarooleista tuttu näyttelijä Ben Schwartz. Hänet tunnetaan parhaiten Parks and Recreation -sarjasta, jossa hän esitti hahmoa nimeltä Jean-Ralphio. Alla olevan twiittinsä perusteella Schwartz on erittäin innostunut projektista.

Kuten aiemmin kerroimme, on elokuvan toiseen päärooliin kiinnitetty X-Men -elokuvista ja Westworldista tunnettu James Marsden. Elokuvan ohjaa Hassut hurjat hirviöt -seikkailun ohjaaja John Fowler.

Siliconera raportoi jo viime viikonloppuna, että elokuvan kuvauspaikalta on paljastunut, mihin sen tapahtumat sijoittuvat. Kuvauksista napatun kuvan mukaan Sonic-leffa sijoittuu fiktiiviseen Green Hillsin kaupunkiin.

Sonic-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. marraskuuta 2019. Suomen ensi-illasta ei toistaiseksi ole tietoa.