Uusimmat

Succession-tähti on harmissaan, kun oma hahmo kuoli HBO Max -sarjassa niin aikaisin

26.05.2023 19:30 Muropaketin toimitus

HBO Maxin hittisarja Succession tulee Suomessa päätökseensä ensi maanantaina elokuvan mittaisella päätösjaksolla.

Sisältää spoilereita Successionin viimeiseltä kaudelta.

Succession-sarjan viimeinen jakso julkaistaan HBO Maxissa maanantaina. Matkan varrella sarja on ehtinyt todistaa jo useaan otteeseen, että mitä tahansa voi vielä tapahtua.

Yksi sarjan yllättäviä käänteitä tapahtui neljännen kauden kolmannessa jaksossa, kun Brian Coxin esittämä patriarkka Logan Roy kuoli. Tämä tietysti oli odotettavissa oleva asia – onhan sarjan nimikin Succession – mutta kuolema tapahtui silti yllätyksellisen aikaisin.

Cox kommentoi Loganin kuolemaa BBC:n haastattelussa (Varietyn kautta) ja kertoo ensin harmitelleensa, että se tapahtui niin aikaisin.

“Olin lopulta ihan sujut asian kanssa, mutta tunsin ensin itseni jokseenkin hylätyksi. Tiedäthän, kun kaikki mitä olet saanut aikaan tähän mennessä ja sitä vain päätyy kuolleeksi lentokoneen matolle”, Cox kommentoi.

LUE MYÖS: Successionin loppuminen ei Brian Coxia harmita: ”Hyvä ettei sitä lypsetty viimeiseen pisaraan”

Hän myös spekuloi ajatuksella, että ehkä Logan ei sittenkään ole kuollut ja palaa katsastamaan, miten hänen lapsensa pärjäävät hänen kuolemansa jälkeisessä kaaoksessa. Näin ei kuitenkaan käy, sillä näyttelijän mukaan Logan on nyt todella kuollut.

”Tarkoitan vain että olisihan se ollut mahdollista.”

Ottaako Royn perheen vetovastuun lopulta Kendall, Shiv vai Roman, vai siirtyykö valta mahdollisesti Lukas Mattsonille, se nähdään maanantaina.