UUSIMMAT

Suomalaisten suosikkilomakohde on merkittävässä asemassa Christopher Nolanin seuraavassa elokuvassa

20.06.2019 09:51 | Muropaketin toimitus

”Eesti, Eesti, Eesti! Kaipaan sinne perkeleesti.”

Laulun sanat ovat edesmenneen Juice Leskisen, mutta selvästi eteläinen naapurimme on tehnyt vankkumattoman vaikutuksen myös elokuvaohjaaja Christopher Nolaniin.

ERR-sivuston mukaan Yön ritari -trilogiasta tunnetun Nolanin seuraava elokuva sijoittuu osittain Tallinnaan. Eikä kaupungissa vierailla vain ohimennen: Tenet-elokuvassa nähdään Tallinnaan sijoittuvia kohtauksia tällä tietoa jopa noin 20 minuutin verran.

Viron hallitus tekee tänään torstaina 20. kesäkuuta päätöksen siitä, myöntääkö se Tenetin tekijöille viiden miljoonan euron lainan elokuvan kuvauksia varten. World of Reelin mukaan elokuvatuotannon kokonaisbudjetti on noin 200 miljoonan euron luokkaa.

Osa Tenetin Tallinnaan sijoittuvista kohtauksista on jo ehditty kuvata, joten lainan myöntäminen ei ole kynnyskysymys Tallinnan näkymiselle elokuvassa.

Vakoojatrilleriksi luonnehdittu Tenet saa ensi-iltansa heinäkuussa 2020. Elokuvan pääosia esittävät John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine ja Kenneth Branagh.

Muropaketin uusimmat