Uusimmat

Supernatural-tähti Jensen Ackles lähti sooloilemaan, Jared Padalecki sai lukea asiasta Twitteristä – Nyt näyttelijä kertoi syyn toiminnalleen

24.01.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Jensen Ackles tuottaa Supernatural-spinoffin nimeltä The Winchesters, joka sijoittuu aikaan ennen Supernaturalin tapahtumia.

Jensen Ackles ja Jared Padalecki ennättivät työskennellä yhdessä pitkään 15 tuotantokautta kestäneen Supernaturalin aikana. Kaksikon välille tuli kuitenkin pieni juopa, kun viime vuonna uutisoitiin Acklesin tuottavan Samin ja Deanin vanhemmista kertovan spinoff-sarjan Supernaturalille, sillä hän ei ollut kertonut asiasta mitään Padaleckille.

Padalecki postasi tuolloin loukkaantuneen viestin Twitter-tilillään:

Ackles selitti tilannetta istuessaan Smallville-kollegansa Michael Rosenbaumin haastateltavana tämän Inside of You -ohjelmassa. Hän kertoo olevansa erittäin taikauskoinen mitä tulee tuleviin projekteihin, eikä hän halua puhua niistä mitään ääneen kenellekään ennen kuin kaikki on varmaa.

Tieto The Winchesters-sarjasta livahti sopimuksen syntymisen jälkeen julkisuuteen ennen kuin Ackles ennätti kertoa asiasta esimerkiksi Padaleckille. Hän kertoo olleensa tuolloin keskellä kuvauksia ja juosseensa tauolla lähettämään asiasta viestejä lähipiirilleen tiedon tultua julki.

Katso koko puolitoistatuntinen haastattelu tästä videosta: