Uusimmat

Sysipaskaksi haukutun Nalle Puh -kauhuelokuvan voi katsoa Suomessa kotona huhtikuussa

23.03.2023 09:59 Muropaketin toimitus

Pöhköllä ideallaan paljon huomiota saanut Nalle Puh -kauhuelokuva ei ole ollut varsinainen arvostelumenestys.

Arvioita summaavalla Rotten Tomatoes -sivustolla Winnie-the-Pooh: Blood and Honeyta on kutsunut tuoreeksi vain neljä prosenttia kriitikoista. Arvioita on summauksessa mukana yli 50 kappaletta, joten otanta on kohtalaisen laaja. Niin sanotut taviskatsojat ovat pitäneet leffasta enemmän: tuoreusaste on sillä sektorilla 50 prosenttia.

IMDb:ssa annettujen arvosanojen keskiarvo on vain 3,6 asteikolla 1-10, joten ihan selkeästä ”kriitikot dissaa ja kansa tykkää” -tilanteesta ei ole tämän Nalle Puhin kohdalla kyse.

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey esitetään Night Visions -festivaaleilla torstaina 30.3. kello 21.50 ja perjantaina 31.3. kello 1.15.. Liput ovat jo myynnissä. Kotona katselu onnistuu ensi kuusta lähtien: SF Anytimen mukaan Nalle Puh -sekoilu julkaistaan digitaalisena myyntiversiona Suomessa lauantaina 15. huhtikuuta. Vuokraversio seurannee perässä pari viikkoa myöhemmin.

Winnie-the-Pooh: Blood and Honeyn virallinen kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Useimpien lasten elämässä koittaa aika, jolloin on aika jättää jäähyväiset leluille ja mielikuvitusystäville. Se on luonnollinen asia, joka kuuluu aikuistumiseen. Niin kävi myös Risto Reippaalle. Erään kerran hän lähti Puolen hehtaarin metsästä ja vilkutti viimeisen kerran hyvästit Nalle Puhille, Nasulle, Ihaalle, Kanille ja Pöllölle. Puh ja Nasu katkeroituivat hylätyksi tulemisesta ja alkoivat suunnitella kamalaa kostoa pettäjäänsä kohtaan. Niinpä eräänä päivänä vuosia myöhemmin kun Risto Reipas palaa nostalgian vetämänä lapsuutensa lumottuihin maisemiin, häntä odottaa kaikkea muuta kuin lämmin jälleennäkeminen.”