Tämä Star Wars -tähti ei halua enää palata rooliinsa: “Tennispallon kanssa näytteleminen oli niin uuvuttavaa”

24.02.2020 12:01 | Muropaketin toimitus

Liam Neeson on keskittynyt viime vuosina tekemään ase kädessä pienemmän budjetin toimintatrillereitä. Kaikesta päätellen näyttelijä on tilanteeseen perin tyytyväinen – ainakaan jättituotantojen pariin ei Neesonin enää tee mieli palata.

Vuonna 1999 Liam Neeson tähditti Qui-Gonin roolissa Star Wars -elokuvaa The Phantom Menace, ja vuonna 2005 hänet nähtiin Batmanin oppi-isänä ja vastustajana Ra’s al Ghulina Batman Beginsissä.

Tuoreessa haastattelussaan ET:n (ei se avaruusolento, ikävä kyllä) kanssa Liam Neeson on todennut, ettei häntä kiinnosta enää uudelleen lähteä tekemään supersankarielokuvia.

”En ole supersankarigenren iso fani. […] Minulla ei ole mitään hinkua mennä joka päivä kolmeksi tunniksi salille pumpatakseni itseni sellaiseen kuntoon, että mahdun velcroasuun viitan kanssa”, Neeson kuittasi.

Myös Star Wars on jo taakse jäänyttä elämää, ja sinne se saa jäädäkin.

”Tein Star Wars -elokuvan 22 vuotta sitten ja nautin siitä. […] Näyttelin tennispallolle, josta tuli sitten erilaisia otuksia ja sellaista. Näyttelemisen kannalta oli kiinnostavaa koettaa tehdä se uskottavasti, mutta se sai jäädä viimeiseksi kerraksi. Sellainen on aika uuvuttavaa”, Neeson muisteli.

Viime viikolla uutisoimme Muropaketissa Liam Neesonin tulevaisuudensuunnitelmista seuraavaa:

Liam Neeson hurahti toimintaleffoihin vanhoilla päivillään: Tekeillä on jopa neljä uutta elokuvaa, joissa riittää vauhtia ja väkivaltaa

Muropaketin uusimmat