Uusimmat

Tänään tv:ssä: Viiden tähden toimintahitti, jonka kulisseissa myrskysi – avainnäyttelijät eivät sietäneet toisiaan

02.04.2019 06:02 Muropaketin toimitus

Mad Max

Jos missasit Mad Max: Fury Roadin viikonloppuna, voit katsoa elokuvan uusintana tänään.

George Millerin neljäs Mad Max -elokuva valmistui vuonna 2015 peräti 20 vuoden odotuksen jälkeen. Sub-kanava esittää sen tänään kello 21.00 alkaen.

Oscareillakin palkitun toimintahitin kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Näyttävä, ylistetty toimintaelokuva maailmanlopun jälkeisestä aavikkomaisemasta, jossa ihminen taistelee henkiinjäämisestään. Maailmassa on kaksi kapinallista, jotka ehkä voivat palauttaa järjestyksen. Max on harvojen sanojen mies, joka etsii rauhaa menetettyään vaimonsa ja lapsensa. Furiosa puolestaan on toiminnan nainen, joka uskoo selviävänsä, mikäli onnistuu matkaamaan halki aavikon synnyinseuduilleen. ”

Mad Max: Fury Roadin pääosissa nähdään Tom Hardy ja Charlize Theron. Näyttelijät puhaltavat elokuvassa niin hyvin yhteen hiileen, että oli aikoinaan yllättävää kuulla, etteivät he tulleet siviilissä oikein toimeen keskenään.

”He eivät tulleet toimeen keskenään. Olimme kaiken lisäksi keskellä aavikkoa niin pitkään, mikä vain pahensi sitä. Luulen että kaikki olivat väsyneitä, kuutamolla tai kärsivät koti-ikävää. Näimme pelkkää hiekkaa kuuden kuukauden ajan. Siinä tulee hulluksi, ihan oikeasti. En suoraan sanoen tiedä oliko siihen [Tom Hardyn ja Charlize Theronin tulehtuneisiin väleihin] vain yhtä syytä. Heidän kemiansa eivät vain kohdanneet”, Fury Roadin sivuosaa esittävä Zoë Kravitz totesi vuonna 2017.

Lue Muropaketin Mad Max: Fury Road -arvio täältä:

Mad Max: Fury Road on viiden tähden psykosirkus