The Walking Dead -sarja loppuu vihdoinkin – mutta sen tilalle on tulossa vaikka mitä

09.09.2020 20:27 | Muropaketin toimitus

The Walking Dead -sarjakuva tuli tiensä päätökseen viime vuonna ja nyt AMC-kanavan sarjasovitus on seuraamassa sitä manan majoille.

Coming Soonin mukaan AMC on ilmoittanut lopettavansa vuonna 2010 alkaneen The Walking Deadin sarjan 11.:n tuotantokauden jälkeen. Käytännössä zombitarina saa kirvestä kalloon alkuvuodesta 2022.

The Walking Deadin viimeinen kausi tulee olemaan melkoinen mammutti: luvassa on peräti 24 jaksoa, jotka julkaistaan vuosina 2021-2022.

Vaikka The Walking Dead loppuu, ei sen esittelemälle maailmalle tai edes kaikille hahmoille sanota vielä hyvästejä. Vuonna 2023 on nimittäin luvassa Daryl Dixonin (Norman Reedus) ja Carol Peletierin (Melissa McBride) yhteinen spin-off-sarja. Luvassa on myös Tales of the Walking Dead -sarja, joka koostuu itsenäisistä lyhyistä tarinoista, ja muistakin sarjoista on suunnitelmia.

Eikä siinä vielä kaikki: Fear the Walking Dead jatkaa ainakin toistaiseksi edelleen, ja lokakuussa käynnistyy The Walking Dead: World Beyond. Lisäksi Rick Grimesiin (Andrew Lincoln) keskittyvä elokuva on yhä AMC:n to do -listalla…