Uusimmat

Uusin Transformers-elokuva meni Suomessa monelta ohi – joulukuussa se tulee suoratoistoon

Kuva: © Paramount Pictures

16.11.2023 15:32 Muropaketin toimitus

Kesäkuussa ensi-iltansa saanut Transformers: Rise of the Beasts jäi Suomessa pienehkön piirin viihteeksi. Katsojia kertyi vain 32 811, siinä missä elokuvasarjan suosituimmat osat ovat kärkkyneet jopa 100 000 katsojan rajaa.

Transformers: Rise of the Beasts lisätään SkyShowtimen elokuvakirjastoon perjantaina 15. joulukuuta. Sitä ennen leluleffan voi katsoa vuokra- ja myyntiversioina.

Muropaketin arviossa uusin Transformers ei hirveän kovia kehuja kerännyt.

”Transformers: Rise of the Beasts on jälleen yksi elokuva niille jotka tykkäävät räplätä kännykkää leffateatterissa”, toimittaja Aki Lehti kuittasi näkemästään ja antoi leffalle 2,5 tähteä viidestä.

Arvostelu | Transformers: Rise of the Beasts on ummehtuneen idioottimainen kesäspektaakkeli

1990-luvulle sijoittuvan Transformers-leffan virallinen kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Elokuvakävijät ympäri maailmaa valloittanut näyttävä toimintaspektaakeli saa jatkoa, kun Transformers: Rise of the Beasts tempaa yleisön 90-luvulle sijoittuvalle maailmanympärimatkalle Autobottien mukana. Elokuva esittelee aivan uudet Transformers-hahmot – Maximalit – joiden kanssa Autobotit yhdistävät voimansa taistelussaan Maan puolesta. Elokuvan on ohjannut Steven Caple Jr. ja sen pääosissa nähdään Anthony Ramos ja Dominique Fishback.”