“Valtavasta peniksestä oli puraistu pala irti” – Tässä kohtaa Netflixin uuden elokuvan ohjaaja tajusi itsekin menneensä liian pitkälle

10.05.2021 12:37 | Muropaketin toimitus

Zack Snyderin vuonna 2004 ohjaama Kuolleiden aamunkoitto -elokuva esitteli katsojille melkoisen groteskin zombiajan synnytyksen. Kaikki merkit viittaavat siihen, ettei meno ole juuri laimentunut, kun Snyder palaa juurilleen Netflixissä julkaistavan Army of the Deadin merkeissä.

Netflixissä 21. toukokuuta julkaistava Army of the Dead tulee saamaan Yhdysvalloissa R-ikärajaluokituksen, mikä vastaa Suomessa Netflixin suosituksissa joko K16- tai K18-ikärajaa. Nähtäväksi jää.

The Sunday Timesin haastattelussa ohjaaja Zack Snyder on paljastanut, että vaikka elokuva tulee sisältämään hurjaa kuvastoa, oli tekijöiden pakko sensuroida itseään, ettei homma mennyt sentään liian pitkälle:

”Elokuvassa oli mukana kohtaus, jossa yhden miesstripparin valtavasta peniksestä oli haukattu pala irti. Päätimme kuitenkin että se oli jo liikaa”, Snyder paljasti.

Dave Bautistan, Ella Purnellin, Omari Hardwickin ja Ana de La Regueran tähdittämää Army of the Deadia on kuvailtu yhdistelmäksi Zombielandia ja Ocean’s Eleveniä.

Snyderin edellistä – ja perin pätevää – zombileffaa ei Suomen suoratoistopalveluista valitettavasti tällä hetkellä löydy.

Muropaketin uusimmat